How to do the kesellafluff

Jag tänkte att vi skulle gå igenom hur man gör kesellafluff. Det går lika bra att använda kokosmjölk (den tjocka delen) och då få kokosfluff istället. Jag äter inte kvarg dagligen längre, men jag tycker att kesellafluffet är himmelskt gott och det går att variera och experimentera i det oändliga. Allra godast är att ställa fluffet i frysen i cirka 30 minuter. Det blir inte glassaktigt på den tiden, men kallt och gott!

1. Vispa en äggvita riktigt vit och fluffig.

20130226-213336.jpg

2. Tillsätt kvarg (cirka 150 g) och de bär du vill. Jag tycker bäst om hallon med det är också smaskigt med björnbär, blåbär, jordgubbar och passionsfrukt. Vill man ha lite sötare smak tillsätter man 1 tsk vaniljpulver eller lite proteinpulver om man använder sig av sådant. Vispa samman. 20130226-213344.jpg

3. Häll sedan upp fluffet i en skål. Vill du ha det lite svalare eller mer som glass ställer du det i frysen i 30-60 minuter. Garnera gärna med annat gott så som nötter, kokos eller lite bär/frukt. Himmelskt!

20130226-213352.jpg

Annonser

5 thoughts on “How to do the kesellafluff

  1. Ping: Underbara kesellafluff! | Soffansblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s