Ugnsbakad kycling med chévreost och färgglad sallad

ugnsbakad kyckling med chévreostI fredags gjorde jag en sådan god middag. Jag satt ensam i soffan och liksom stönade fram mm och åh, vad gott! mellan tuggorna. En tämligen snabblagad middag, men smaker som gifte sig fint i munnen. Chévreost är så gott!

Kycklingen är så enkelt tillagad att du lägger kyckling på plåt och kryddar med salt och svartpeppar. Skär sedan en skåra i filéerna och tryck i osten. Det går säkerligen lika bra att använda fetaost om man inte gillar just chévreost. Ställ sedan filéerna i ugnen i cirka 30 minuter. Klart! Jag serverade min kyckling med grönsallad, cocktailtomater, sockerärtor, soltorkade tomater och oliver. Ett glas rött till det och fredagsmyset var ett faktum.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s