Utlottning fjärde veckan #bravalnyavanor – Eau Naturell

Skäre Gud, hur fort har inte dessa fyra veckor gått? Den fjäre veckan är snart slut, veckan som ursprungligen planerades utgöra #bravalnyavanor till ända. Dessa fyra veckor har överträffat alla oss stålbrudars förväntningar och vi är otroligt glada för att ni ville vara med och skapa ett forum med högt i tak där alla kan mötas med frågor och funderingar.

Du som har tagit dig an den här utmaningen har redan fått många belöningar i form av insikter, nya recept och förhoppningsvis någon eller några nya vanor. Vi vill givetvis boosta er ännu lite mer och kommer att lotta ut massa schyssta grejer från våra fina sponsorer.

Yogobe – På Yogobe kan du via internet på din dator, läsplatta och telefon träna för och inspireras av några av Nordens främsta instruktörer inom yoga och meditation. Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer med pass, träningstips och övningar. Dessutom fungerar vi som din guide till att finna härliga resor, de bästa utbildningarna, intressanta kurser, yogakläder, mattor, utrustning, accessoarer, böcker, musik och mycket mer.

Yogobe lottar ut en prenumeration för ett helt kvartal där du som medlem får obegränsad tillgång till hundratals instruktionsvideos, erbjudanden och mycket mer.

Svensk Kombucha – Kombucha började framställas redan 220 f.Kr i Kina och kallades då för Livets Elixir. Kombucha är lätt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te och är ett ”Raw food”. Raw food innebär att livsmedlet inte hettats upp under framställningen vilket gör att alla färska näringsämnen finns kvar.

En lycklig vinnare får 20 flaskor Kombucha. Varje flaska är kärleksfullt bryggd och lagrad för hand i Stockholm. Kombucha är lätt kolsyrad så var försiktig när du öppnar den. Förvaras i kylskåp och undvik direkt solljus. Öppnad flaska bör konsumeras inom tre dygn.

Naturalbox – MÁDARA Cosmetics hudvårdset för normal/blandhy med ekologisk hudvård. Följ MÁDARA’s 3 stegsmetod för en bättre hy och med ekologiska ingredienser. Innehåller: ansiktsrengöring ”Purifying Foam”, ansiktsvatten ”Balancing toner” och ansiktskräm ”Deep Moisture Fluid”.

En vinnare får ett kit från Naturalbox med produkter från Madar.

Hälsa och Fitness – Hälsa & Fitness är tidningen för aktiva och medvetna kvinnor som är måna om att leva sunt och vill hålla sig i form. Med inspiration, pepp och stöd hälper Hälsa & Fitness sina läsa att hålla sig uppdaterade om aktuell forskning ochy de senaste trenderna kring allt som innefattar begrepper hälsa och fitness.

En vinnare får en helårsprenumeration av tidningen Hälsa & Fitness.

För att vara med i utlottningen glider du in på Vevves blogg och kommenterar det här inlägget senast söndag 30/3 klockan 12:00. Berätta om din vecka och hur det har gått. Har det rullat på? Har du kämpat i motvind? Vilka tankar snurrade i ditt huvud? När du kommenterar; var noga med att fylla i rätt mailadress för det är på den mailadresse som du blir kontaktat på söndag kväll om du är en av de lyckliga vinnarna. Har du inte svarar innan måndag 12:00 lottas priset ut till någon annan. Dela gärna med dig av dina erfarenheter, reflektioner och tankar i facebookgruppen också för att boosta gemenskapen, men det är kommentaren till inlägget som är med i utlottningen (eftersom vi har alla dina kontaktuppgifter där).

Lycka till med utlottningen och stay tuned, för självklart lägger vi inte ner här vi kommer att fortsätta och vi vill gärna höra era tankar och idéer i ämnet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s