Min sommarlista

Sommarlistorna florerar och jag har fått passning av fina Linda. Jag älskar listor! Jag passar vidare till Jennie, Vevve och Beatatjata.

1. Hur ser dina planer ut för sommaren?
Vecka 28, 29 och 30 kommer jag att befinna mig i Borås för att slutföra min utbildning som personlig tränare och kostrådgivare. Det börjar närma sig, minsann. Jag tycker att det ska bli jätteroligt, men det är inte förrän nu som jag har förstått att stora delar av den tid jag är van att vila upp mig på sommaren kommer att gå åt att plugga, lära mig saker och ha fullt opp. Det kommer att vara värt det, men för att se till att också få tillfälle att vila och ta det lugnt tar jag ut lite semester i september när jag fyller 30 år. Då tänkte jag åka till Grekland och njuta av sand mellan tårna. Innan och efter utbildningen njuter av lediga dagar, tar dagarna lite som de kommer, tränar en hel del och umgås med människor jag tycker om.

2. Vad gjorde du på midsommar?
Min midsommar tillbringades i Västerviks skärgård. Det var en fin dag och det var länge sedan jag hade så roligt. Non stop. God mat, härligt sällskap och mycket skratt. En dag att minnas. ❤

20140624-113634-41794490.jpg

3. Min bästa sommarfrukost?
Jag tycker om sådant som svalkar och jag tröttnar aldrig på min kokosmjölksyoghurt eller på en smutti. Kokosmjölksyoghurten toppar jag med schyssta grejer för kroppen. Gott som godis!

20140624-113635-41795458.jpg20140624-113636-41796358.jpg

 

4. Bästa sommarlåten?
I finally found it med Miss Li.

5. Vad passar bäst på grillen?
Mat är gott. Jag grillar allt. Halloumi är givet till varje grillafton. Precis som sötpotatis och aioli vid sidan av.

6. Vad dricker jag helst i sommar?
Citronvatten. Ibland dricker jag rödvin eller rosé.

20140624-113635-41795991.jpg20140624-113636-41796780.jpg

 

7. Vad ska jag läsa i sommar?
Anatomi, fysiologi, mental träning,styrketräning, matsmältning, metabolism och lite annat smått och gott som har med kroppen och träning att göra. Förutom det läser jag en del böcker om motivation, målsättning och självkänsla och givetvis en och en annan skönlitterär raring.

8. Favoritplagg under sommaren?
Klänning. Och precis som Linda är jag allra helst barfota så mycket som möjligt under sommaren.

9. Bästa parken?
Jag bor i Vimmerby och enligt mig har jag den finaste parken bara någon kilometer från mitt hus. Barnfamiljerna i stan verkar tillbringa var och varannan semesterdag i den däriga parken och med tanke på att det är kilometerlånga bilköer för att komma in drar jag slutsatsen att även turisterna uppskattar sagobyn. Har du inte varit på Astrid Lindgrens Värld tycker jag att du ska komma hit och upptäcka hur vackert Vimmerby är på sommaren och hälsa på Pippi och de andra karaktärerna.

index

10. Bästa badstället?
Jag badar helst vid en vacker insjö här i de småländska skogarna. En måste gå genom skogen för att ta sig fram till klipporna och sjön men den snåriga promenaden är väl värt besväret. Vackrare ställe på jorden får en leta efter.

Annonser

4 thoughts on “Min sommarlista

  1. Ping: Min sommarlista | Min kost och träning

  2. Ping: Sommarlistan | Beatatjata

  3. Ping: Sommarlistan – Beatatjata

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s