OM CILLA

Bild1

Jag heter Cilla och är en alldeles vanlig tjej med hjärtat på rätt ställe och mycket humor. Jag är 30 år fyllda och är för tillfället föräldraledig med lilla Siri. Annars arbetar jag som svensk- och engelsklärare på Vimmerby gymnasium. Jag brinner för träning och hälsa, men det är också mycket annat jag skriver om: yoga, vänskap. personlig utveckling, självkänsla och andra viktiga saker som livet fylls utav.

Jag skriver en del om IBS, PCOS och sockerberoende; ämnen som för mig är viktiga och som jag ständigt lär mig mer om. Jag bestämde mig en dag för att inte bara lära mig att leva med dem utan att vara destruktiv men också att förändra min attityd och det beteende som en gång kan ha skapat dessa. Jag lever efter devisen att det är högst väsentligt och alldeles jättenödvändigt att dela med sig av sådant som är svårt och obekvämt eftersom jag tror att igenkänning är viktigt för oss människor. Det utvecklar!

Och jag gillar ju det här med personlig utveckling. Genom att blogga och kommunicera med andra lär jag mig hela tiden mer om min egen in- och utsida. Något som också är syftet med bloggen: utveckling. Jag hoppas också kunna inspirera, motivera och peppa dig till ett rikare liv. Jag önskar att varje människa tar möjlighet att utvecklas i livet och att vara sitt bästa jag. Att vara kapten på min båt handlar om att själv ta kontrollen över sitt agerande, sin hälsa och sitt välmående för att kunna leva det liv man vill leva. Jag tror helt och fullt på att motion, bra mat och att skratta med hjärtat är nyckeln till ett friskare och gladare liv.

En träningsblogg och lite till är en fortsättning men också en början. Ett projekt som ligger mig varmt och hjärtat och som är början på drömmen om att en dag få arbeta med träning och hälsa. På vilket sätt vet jag inte, men passionen är min drivkraft. Den viktigaste resan jag har gjort i livet är från att vara en mycket självkritisk tjej med låg självkänsla som mellan varven var en latmaskparasit till att bli en gladare, mer positiv och tränande tjej. Den resan har gjort mig många erfarenheter rikare och har gett mig kunskap att fylla livsryggsäcken med.

Annonser

One thought on “OM CILLA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s